Kartoffelmuld fra GreenBio™ er en spagnumfri muldblanding der er specielt tilpasset dyrkning af kartofler. Da kartofler er en næringskrævende grøntsag, der har brug for de rette vækstbetingelser for at yde optimalt. Blandt andet rigeligt med kvælstof og kalium.

Med kartoffelmuld får du et større høstudbytte og minimerer problemer med sygdomme som kartoffelskurv.

Gartneren anbefaler

Vi anbefaler kartoffeldyrkning fra midten af april til maj. Hvis du ønsker en tidlig høst, kan du også lægge dine kartofler fra marts, men i det tilfælde anbefales overdækning med vækstdug, der holder på fugten i jorden. Du kan vælge at lægge kartofler direkte i mulden eller benytte den som jordforbedring ved at blande kartoffelmulden sammen i dit nuværende jord.

Sammensætning

GreenBio kartoffeljord er sammensat af harpet muld, nåletræskompost, komposteret gødning samt sand, og er udviklet til at fungere optimalt i vores skandinaviske klima. Alt indhold er 100% naturligt. Fri for giftstoffer og kunstgødning.

Greenbio™ Kartoffelmuld leveres i en praktisk bigbag, så du undgår unødigt svineri og spild i indkørsel, på fortove og gangarealer. Vi sørger for alt det tunge besvær og levering lige til haven. Prisen er inklusive alt - også leveringen.

Læs mere om hvordan man dyrker kartofler

Værd at vide om produktet

  • Specialblanding til dyrkning af kartofler 
  • 100% spagnumfri 
  • Organisk naturgødet - fyldt med næringsstoffer
  • Sund struktur der kan holde på vand og næring 
  • Færdigblandet og klar til brug 
Specifikationer
Varenummer: 4305033
Mærke: GreenBio

Om GreenBio

GreenBio producerer og forhandler en bred palette af kompostbaserede jord- og haveprodukter i høj kvalitet. Produkter der tager udgangspunkt i naturlige råvarer, uden giftrester, kunstgødning eller andre ukendte indholdsstoffer. Dansk kvalitet fra Nordjylland.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering