Land Black aflang plantekasse på hjul repræsenterer er perfekt til at skabe rammerne for hyggelige stunder, da du kan bruge dem som afskærm af dine udearealer. 

Fremstillet af 2 mm sortlakeret aluminium, byder denne plantekasse på en skræddersyet æstetik og holdbarhed. Højden på plantekassen når 40 cm, hvilket giver rig plads til dine planter at trives.

Drænhuller er integreret i bunden, sikrer effektiv jordafvanding, og derved en sund vækst. For dem, der søger at tilføje ekstra beskyttelse og isolering, er der mulighed for at erhverve isoleringsmåtter til siderne, som kan tilkøbes separat.

Land Black aflang plantekasse på hjul giver dig mulighed for at skabe et eksklusivt og funktionelt udendørs rum, hvor du kan udfolde dine designideer frit, uanset om det er et lille hjørne eller et mere omfattende landskab.

Plantekassen leveres med bundplade og okkergule hjul, med bremse.  

Specifikationer
Varenummer: LH236-13-1
Mærke: Land
Størrelse: 40 x 60 cm, 40 x 80 cm, 40 x 120 cm, 60 x 80 cm, 60 x 120 cm, 80 x 120 cm

Om Land

Danske Land Højbede arbejder med flere materialer - ubehandlet råjern, der bliver flot rusten, træ og galvaniseret stål, der står med sin gråmelerede matte glans. Hvad der er flottest, det er op til dig, men begge varianter er fremstillet i et enkelt og funktionelt design. Du kan købe højbedene i færdige mål, eller du kan selv sammensætte højbedet i den længde, du skal bruge.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering