Kvadratisk højbed i råjern, kommer i mange forskellige størrelser, hvilket giver dig mulighed for at få det højbed der passer til netop dit behov.


Man kan med højbedet være med til at skabe et grønnere miljø, hvor man har mulighed for at placere højbedene i alt fra  haven, terrassen, indkørslen, på altanen eller tagterrasse.   


De kvadratiske højbede er praktiske til at kunne dyrke alt fra blomster, grøntsager og krydderurter i højbedet. Læs eventuel mere om hvad der er godt at plante i højbedet her:


Højbedene er uden bundplade og hjul, hvilket kan tilkøbes her på hjemmesiden.

OBS:


Købes der et højbed i råjern, vil det ved modtagelse ikke være rustent, men råjern vil efter noget tid ruste, så de ligner højbedene på billederne. Ønskes der højbede i galvaniseret jern i stedet, kan det tilkøbes på hjemmesiden.

Specifikationer
Varenummer: LH1-1
Mærke: Land
Farve: Råjern (rust)
Højbede: 80 x 80 cm
Materiale: Råjern
Størrelse: 40x40cm 25cm høj, 40x40cm 50cm høj stablet, 60x60cm 25cm høj, 60x60cm 50cm høj stablet, 80x80cm 25cm høj, 80x80cm 50cm høj stablet, 120x120cm 25cm høj, 120x120cm 50cm høj stablet
Variant: Uden bundplade

Om Land

Danske Land Højbede arbejder med flere materialer - ubehandlet råjern, der bliver flot rusten, træ og galvaniseret stål, der står med sin gråmelerede matte glans. Hvad der er flottest, det er op til dig, men begge varianter er fremstillet i et enkelt og funktionelt design. Du kan købe højbedene i færdige mål, eller du kan selv sammensætte højbedet i den længde, du skal bruge.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering