Land Plus plantekassen er den perfekte partner til en bred vifte af planter, urter og buske. Udover dette, er Land Plus plantekassen også fuldt kompatibel med de populære kapillær vandingskasser.

Den mobile plantekasse er udstyret med hjul, hvilket giver dig friheden til at ændre placeringen af planterne i takt med vind, vejr og pladsbehov.

Med målene 45 x 85 cm og en højde på 45 cm, tilføjer Land Plus alsidighed til enhver have. Ønsker du at skræddersy den yderligere, kan den suppleres med en Pindstrup Maxikap kapillærkasse.

Disse plantekasser er konstrueret af holdbart galvaniseret stål, designet til at modstå alle årstiders barske vejrforhold med selvtillid.

Hjulene tilbyder enestående stabilitet takket være stærke aksler, der ikke blot forhindrer brud, men også opretholder kassens stabilitet - både når den er i ro og under flytning. Dette gør Land Plus til den perfekte følgesvend, uanset om den står stille eller er på farten.

Specifikationer
Varenummer: LH69
Mærke: Land

Om Land

Danske Land Højbede arbejder med flere materialer - ubehandlet råjern, der bliver flot rusten, træ og galvaniseret stål, der står med sin gråmelerede matte glans. Hvad der er flottest, det er op til dig, men begge varianter er fremstillet i et enkelt og funktionelt design. Du kan købe højbedene i færdige mål, eller du kan selv sammensætte højbedet i den længde, du skal bruge.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering