Violetta Lunga 2 er en sort, der er kendt for sine lange slanke frugter og smukke mørkeviolette farve. Auberginen er en anvendt frugt verden over, og bruges i elskede retter som moussaka og ratatouille.


Aubergineplanter trives i varme, derfor er det bedst at dyrke dem i drivhuset, hvor temperaturen ikke må komme under 15 grader.


For at give aubergineplanterne de bedste betingelser er det vigtigt at binde dem op. Frugterne bliver tunge, så du giver en hjælpende hånd ved at bidrage med noget støtte, så planten ikke bliver beskadiget. 


Det er vigtigt at huske, at auberginer altid skal varmebehandles, før de spises, da både de grønne dele af planten og den rå frugt indeholder giftige stoffer. Så vær opmærksom og nyd denne lækre frugt, når den er korrekt tilberedt.


Specifikationer:


Såtid: marts - maj.
Høst: juni - september.
Sådybde: 1 cm.
Planteafstand: 80 cm.
Rækkeafstand: 80 cm.
Indhold: ca. 2 g. frø.
Etårig/Flerårig: Etårig.

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP12070
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering