Etiopisk Aubergine frø, er en fantastisk frugt der minder meget om et mini græskar, men er i familie med tomatplanten. Planten er meget udbredt i Afrika, asien og sydeuropa. 


Frugten kan bruges til mange forskellige formål, hvor den primære er som pynt, hvor den kan være med til at skabe ekstra liv i dit blomsterbed, eller du kan plukke nakatien og bruge den til mange sjove og kreative projekter.      


Det er også muligt at spise frugten, hvor den er bedst når den har en grøn farve, hvor den med sin røde farve kan være mere bitter i sin smag. 


Frugten kræver varme så derfor kan du så frøene indendørs i bakker, potter eller drivhus fra marts til april, eller så i bed fra april til maj. Du kan læse mere om vores store udvalg af tilbehør til forspiring her: 


Specifikationer:


Forspiring: marts-april
Såtid: april-maj
Blomstring: juni-oktober
Højde: 100 cm
Sådybde: 0,5 cm
Planteafstand: 75 cm
Rækkeafstand: 75 cm
Indhold: ca. 15 frø. 
Etårig/Flerårig: Etårig

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP14714
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering