Vårsalat er en skøn grøntsag med sine fine grønne blade. Det er en lækker spise, som endda er nem at dyrke.


Den har en mild og nøddeagtig smag, som skiller sig ud fra andre skarpe salater. Den milde smag gør den ideel til at blande med forskellige grøntsager, lækre dressinger, knasende nødder og sød frugt i lækre salater. Vårsalat smager bedst, når dens blade stadig er små.


I august planter du vårsalat, og så vokser den langsomt i løbet af vinteren og begynder at spire tidligt om foråret. I de milde vinterperioder kan du starte høsten. Du kan enten tage hele rosetter af blade eller forsigtigt skære nogle blade af. Hvis du vælger at skære blade og lader roden være, vil planten fortsætte sin vækst.


Tidspunktet for at høste vårsalat kan variere fra år til år, afhængigt af vinterens vejr. Men senest i februar-marts er det tid til at begynde høsten. Vent ikke for længe, for når foråret sætter ind, vil planterne hurtigt begynde at gå i blomst, og det sker pludseligt.


Denne pakke indeholder hele 15 gram frø, som rækker til ca. 15 m2.


Specifikationer:
Forspiring: september - oktober.
Såtid: august - september.
Høst: december - marts.
Sådybde: 0,5 cm.
Planteafstand: 3 cm.
Rækkeafstand: 15 cm.
Indhold: ca. 15 g. frø.
Etårig/Flerårig: Etårig.

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP12691
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering