Dyrk dine egne Halloween-græskar og forvandl dem til uhyggelige, søde eller fantasifulde lygter, når mørket sænker sig. Græskar er ikke kun dekorative, men skaber også en hyggelig stemning ved din hoveddør og byder dine gæster velkommen på en unik måde.


Det er let at dyrke denne græskar sort, hvor frøene kan sås direkte i jorden, når risikoen for nattefrost er overstået. Græskar trives bedst i læ og under fuld sol. 


Græskaren er helt perfekt da den udover at kunne bruges som dekoration til halloween, også kan spises og tilberedes på mange forskellige måder. Du kan tage kernerne og riste dem i ovenen, mens du kan tage græskarkødet og bruge i alt fra suppe til kødsovs. 


Frøene er etårig og økoloigske og kan sås frilands fra maj til juni, hvor du kan høste de store græskar fra september til oktober. 


Specifikationer:


Såtid: maj - juni.
Høst: september-oktober.
Sådybde: 2-3 cm.
Planteafstand: 80 cm.
Rækkeafstand: 80 cm.
Indhold: ca. 1,5 g. frø.
Etårig/Flerårige: Etårig.Værd at vide om produktet

  • Økologiske frø
  • Topkvalitet - høj spireprocent
  • Emballage af tomatfibre - FSC certificeret

Specifikationer
Varenummer: TP92477
Mærke: Buzzy Organic

Om Buzzy Organic

Buzzy Organic er en verden af økologiske frø og spireprodukter. Her finder du blandt andet økologiske grøntsagsfrø, urter, blomster og meget andet. Alle sammen certificerede frø, med en dokumenteret høj spireprocent og miljøvenlig emballage fremstillet af tomatfibre. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering