At dyrke sine egne tomater er en anden oplevelse end at købe dem. Tomater der får lov til at modnes på planten, smager bare bedre.


Denne sort Ace 55 VF er egnet til både drivhus og friland. Den giver store røde frugter, hvor smagen er mild. Ace 55 VF er determinant, så den skal ikke knibes eller beskæres.


Tomater er varmekrævende, og mange dyrker dem i drivhuset. Flere tomatsorter kan faktisk godt dyrkes i læ og med masser af sol udendørs.


Tomatplanter må ikke mangle vand, men heller ikke blive for fugtige. Sørg for at dine tomatplanter får støtte af en stærk bambuspind.


Så dine tomatfrø i potter og stil dem et lunt sted. Når planterne er spiret, må de ikke få det for varmt, men skal have meget lys. Stil dem et sted ved ca. 18-20 grader.


Når tomatplanterne skal udplantes i drivhuset, kan dette gøres direkte i jorden eller i en kapilærkasse eller i krukker. Ved friland evt. i et højbed.


Sørg for at dine tomater får vand og gødning.


Forspir frøene februar - maj. Sås på friland fra maj - juni. 


Specifikationer:


Forspiring: februar - maj.
Såtid: maj - juni.
Høst: august - september.
Sådybde: 0,5-1 cm.
Planteafstand: 45 cm.
Rækkeafstand: 45 cm.
Højde: 75 cm. 
Indhold: ca. 0,1 g. frø.
Etårig/Flerårig: Etårig.


 


 

Værd at vide om produktet

  • Økologiske frø
  • Topkvalitet - høj spireprocent
  • Emballage af tomatfibre - FSC certificeret

Specifikationer
Varenummer: TP92818
Mærke: Buzzy Organic

Om Buzzy Organic

Buzzy Organic er en verden af økologiske frø og spireprodukter. Her finder du blandt andet økologiske grøntsagsfrø, urter, blomster og meget andet. Alle sammen certificerede frø, med en dokumenteret høj spireprocent og miljøvenlig emballage fremstillet af tomatfibre. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering