Vandmelonen Sugar baby vokser som en lille busk med blade, der spreder sig ud, og de runde frugter har en mørkegrøn skorpe med striber. Melonerne når en ca. vægt på 1,8 kg.


Inden i gemmer sig en dyb-rød og saftig frugtkød, som smager virkelig sødt. Selvom den ikke er så stor som nogle andre vandmelontyper, er smagen helt i top.


Du har mulighed for at dyrke vandmeloner enten udendørs eller i et drivhus. Begynd ved at forspire frøene indendørs fra midten af april til slutningen af maj ved en temperatur på cirka 20 grader. Plant dem ud fra midten af maj til midten af juni. Det er vigtigt at undgå, at planterne står et sted, hvor jorden er for våd.


Du kan afgøre, om vandmelonerne er klar til høst ved at tjekke, om stilken, de er fastgjort til, er tør.


De små vandmeloner er perfekte til at blive serveret kolde på varme sommerdage. Du kan også bruge dem i sommersalater, lave friske smoothies eller bare spise dem som en lækker og sund snack. 


Specifikationer:


Forspiring: april - maj. 
Høst: juli - oktober. 
Sådybde: 2-5 cm. 
Planteafstand: 100 cm. 
Rækkeafstand: 60 cm. 
Indhold: ca. 2 g. frø. 
Etårig/Flerårig: Etårig.

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP12434
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering