Hurtig levering direkte til haven - haveglad.dk

Vi leverer i hele Danmark

Haveglad lastbil

Leveringstider omkring Jul og nytår

Bestiller du senest onsdag d. 18/12 kan vi nå at levere hos dig inden jul. Det gælder dog selvfølgelig kun lagervarer og varer hvor leveringstiden ikke overskrider de normalt 1-3, 2-5 eller 1-7 hverdage.
Det gælder ikke bestillingsvarer, varer som er i restordre, eller ordrer hvor der skal bruges speciallevering (f.eks. mobiltruck levering).

Ordrer på postpakker modtaget inden torsdag kl 12 sendes selvfølgelig stadig - og leveres inden jul såfremt GLS kan følge med til at levere dem.

Vi går på juleferie fredag d. 20 kl 12. og er tilbage torsdag d. 2. januar.

Rigtig glædelig jul og godt nytår.
Og vi leverer på alle hverdage – 1-7 hverdage efter at vi har registreret din indbetaling. Vi levere i Danmark undtagen ikke bro-faste øer.

På varer, som ikke er på lager eller er i restordre, vil der være længere leveringstid – ligesom der i travle perioder kan være forøget leveringstid på nogle varer, specielt op til sæsonens start.

Den konkrete leveringstid angives på hvert enkelt produkt her på hjemmesiden.

De angivne leveringstider er vejledende. haveglad.dk fraskriver sig ethvert ansvar overfor køber i tilfælde af forsinket levering.

Hvis du ønsker din levering på en bestemt dato, er du velkommen til at skrive datoen under bemærkninger. Bemærk dog vi minimum skal bruge 2 sammenhængende hverdage at levere på.

Vi vil så bestræbe os på at levere på den ønskede dato.

Bemærk, at der ved almindelig bankoverførsel kan gå 1-3 bankdage før vi har modtaget indbetalingen.

» Læs her hvordan du letter leveringen