Levering med fragtmand

Dette er vores normale leveringsform for pallevarer som bigbags, brændetårne og andre større varer. Med denne leveringsform ankommer dine varer på en lastbil og vognmanden stiller varerne af på fortovet eller ved kantstenen med en elektrisk palleløfter.

Krav til denne leveringsform

For at fragtmanden kan levere dine varer sikkert og korrekt er der nogle krav til adgangsforhold og underlag der skal være opfyldt.

1. Underlag

Når vognmanden har læsset varer af lastbilen, har han normalt mulighed for at transportere den over kortere afstande med sin medbragte palleløfter. 

For at palleløfteren kan komme frem kræves der et kørefast underlag, det vil sige jævne fliser, asfalt, beton eller lignende. Palleløfteren kan kun køre på fast underlag så som asfalt, fliser mv. Den kan altså ikke køre i grus, på sten, jord, græs, granitskærver eller brosten, da der i så fald vil være fare for at palleløfteren sidder fast.

2. Tilkørselsforhold

For at sikre en gnidningsløs aflæsning skal adgangsveje til aflæsningsstedet være ryddet og have en frihøjde og -bredde på mindst 4 meter, uden overhængende træer og grene. 

Af sikkerhedsmæssige hensyn kan chaufføren ikke bakke over længere afstande, så det er ideelt, hvis der er mulighed for at vende. Hvis vi ikke kan nå frem til det ønskede aflæsningssted, vil chaufføren vælge det næstbedste sted og placere dine varer der. 

Hvis der ikke er et egnet alternativt sted, eller hvis chaufføren ikke kan komme i kontakt med dig, vil varerne blive taget med tilbage til lageret, hvilket medfører en omkostning til dig på 750 kr. pr. palle.

Nogle gange kan forhindringer som vejarbejde, sne eller dårligt vejr forhindre chaufføren i at nå frem. Det er dit ansvar at sikre, at vores lastbiler kan komme helt til din adresse. Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at sende os et billede og din adresse til vores kundeservice, så tager vi et kig på det.

Bemærk: Selv om du tidligere har fået leveret med lastbil, eller at skraldebilen kan tilgå leveringsstedet, er der stor forskel på størrelserne af lastbilerne, og det er ikke sikkert at vi kan levere dine varer. Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte os.

Der kan ikke bestilles levering til flere forskellige adresser på samme ordre.

3. Placering af dine varer

Levering af varer sker som udgangspunkt til kantstenen/skellet. Ved bestilling har du har dog mulighed for at skrive dine eventuelle ønsker til placering, eksempelvis i din indkørsel eller carport. Vær dog opmærksom på, at det kun er ønsker, og vi kan ikke garantere at placeringen kan lade sig gøre. Det er i sidste ende vognmanden, der vurderer hvad der er muligt.

Når dine varer er læsset på lastbilen, modtager du en Track and Trace besked på SMS, hvori det fremgår hvornår dine varer forventes leveret. Ved almindelig levering med palleløfter, ringer fragtmanden ikke til dig inden levering.

Levering til haveforening eller kolonihaver

Ved levering til haveforeninger eller kolonihaver anbefales mobiltruck levering, da vi har erfaring for, at vognmanden ofte har problemer med alm. palleløfter-levering disse steder.

Er du i tvivl om en motoriseret palleløfter kan køre frem til dit ønskede aflæsningssted bedes du kontakte kundeservice - så hjælper vi dig med at finde den bedst mulige løsning. 

Spørgsmål?

Chat med os
Man - tors: 8.30 15.00
Fredag: 8.30 - 14.30

Email os

Ordre og leveringordre@haveglad.dk

Tilbud og indkøbtilbud@haveglad.dk

Genereltsalg@haveglad.dk

Vi besvarer normalt mails indenfor 24 timer i hverdagen.

Ring til os

Åbningstider

70 27 27 51

Man - Torsdag: 8.30 - 15.00 Fredag: 8.30 - 14.30